Публікація 05.02.2016 09:38 Направлено на розгляд Автор: ДМИТРО ГРИГОРОВИЧ ДМИТРІЄВ

Общественный транспорт

Вернуть на улицы города автобусный маршрут №83, обеспечить интервал движения автобусов 10 минут, убрать маленькие маршрутки с оживленных маршрутов( что бы не создавать огромное количество аварийных ситуаций на остановках в следствии того что на остановку пытаются заехать сразу 10 или более маршруток в два ряда, высаживая пассажиров посреди проезжей части) также закупка автобусов большой вместительности для создания новых маршрутов по популярным направлениям таких как маршруты № 1,2,52,91,8,31,54 и других , а маленькие маршрутки направить на небольшие и не столь популярные маршруты.

Повідомлення від міської влади

29-02-2016   Інформація про результати розгляду

29.02.2016 відбулося засідання постійної комісії Миколаївської міської ради з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв`язку, сфери послуг, підприємництва та торгівлі, на якому за дорученням міського голови Сєнкевича О.Ф. була повторно розглянута електронна петиція «Общественный транспорт».

Заслухали інформацію заступника міського голови Степанця Ю.Б.

За результатами розгляду були прийняті рекомендації:

1.Інформацію з даного питання прийняти до відома.

2.Заступнику міського голови Степанцю Ю.Б., начальнику управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради Кащенюку В.Л. переглянути об'єкти конкурсу та привести у відповідність   з матеріалами  Харківської  національної академії міського господарства  (керівник науково-дослідної роботи В.К.Доля) щодо удосконалення мережі  міського пасажирського транспорту м.Миколаєва з переліком трас маршрутів та кількості транспортних засобів з раціональною пасажиромісткістю на кожному маршруті.

23-02-2016   Інформація про результати розгляду

22.02.2016 відбулося засідання постійної комісії Миколаївської міської ради з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв`язку, сфери послуг, підприємництва та торгівлі, на якому за дорученням міського голови Сєнкевича О.Ф. була розглянута електронна петиція «Общественный транспорт».

Заслухали інформацію заступника міського голови Степанця Ю.Б.

За результатами розгляду були прийняті рекомендації:

Начальнику управління транспортного комплексу, зв`язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради Кащенюку В.Л. підготувати пропозиції та економічне обґрунтування з актуального для міста питання щодо повернення маршруту № 83.

16-02-2016   Доручення

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич доручив постійній комісії Миколаївської міської ради з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємництва та торгівлі  разом із заступником міського голови Степанцем Ю.Б., начальником управління економіки та інвестицій Олефіром О.І., керівником апарату ради
Ковалем М.П. розглянути електронну петицію «Общественный транспорт» в установленому рішенням міської ради від 28 січня 2016 року №2/7 порядку.

Направлено на розгляд