Публікація 14.06.2017 13:23 залишилось Автор: АНДРІЙ ВАЛЕНТИНОВИЧ ГЕОРГЕЙКО

Побудувати нову громадську вбиральню на території Миколаївського яхт-клубу.

Миколаївський яхт-клуб є одним з найулюбленіших місць відпочинку городян. Здебільшого через можливість побути біля великої води та помилуватись дійсно прекрасними краєвидами. Адже більше там дивитись, на превеликий жаль, ні на що. Генделики, майстерні, сміття, смердючі водорості на березі, дві меморіальні дошки та погруддя Потьомкіна сумнівної цінності. Хоча це місце могло б бути морськими воротами цілого регіону. Яхт-клубом світового рівня у повному сенсі цього слова, візитівкою Миколаєва. Звісно, для цього потрібні величезні інвестиції, обсяги робіт та час. І з поточним станом речей місто може існувати необмежено довго. Але є речі, з якими неможливо миритись. Одним з них є громадський туалет в яхт-клубі. Незрозуміло, як подібна споруда може існувати в знаковому місці обласного центру у 21 сторіччі. Він не відповідає жодним санітарним та безпековим нормам. Його відвідування є принизливим для людини. Це ганьба і сором нашого міста! Цей об’єкт має бути негайно закритий та ліквідований. Замість нього необхідно збудувати громадську вбиральню на кшталт тої, що розташована у Каштановому сквері.