Публікація 12.09.2018 10:35 залишилось 49 днів Автор: ЄВГЕН СЕРГІЙОВИЧ ЧУМАНОВ

Створити єдиний портал для сплати та контролю використання хоча б найпопулярніших комунальних послуг: газопостачання, електропостачання, водопостачання та відведення, зв'язок та інших

Користуючись єдиним порталом,мешканці міста зможуть більш ефективно контролювати використання послуг та швидче і своєчасно їх сплачувати. Звісно, це відноситься здебільшого до тих, хто вже використовує електронні платежі, але наявність зручного порталу може зробити такі розрахунки більш популярними. Також, пропонуючи певне API іншим постачальникам послуг, їх теж можна додавати до порталу.
На жаль, на цей час небагато постачальників комунальних послуг пропонують онлайн-розрахунки, та різноманітність інтернет-сторінок і засобів контролю створюють певні труднощі для людей. Портал має бути призначеним нівелювати ці недоліки.