Публікація 25.09.2018 09:46 залишилось 12 днів Автор: КИРИЛО ОЛЕКСАНДРОВИЧ ЮЩИШЕН

Запровадити цілодобовий графік для маршрутного таксі №13 та тролейбусу №9

У вечірній та нічний час спальні мікрорайони "Соляні" та "Північний" фактично залишаються відрізаними від міста. Після 19 години відсутнє сполучення громадського траспорту. Дістатися з ПГУ, наприклад, до центра міста, залізничного вокзалу чи лікарень, можливо лише за допомогою таксі чи власного автотраспорту. Вважаю, що вказана проблема суттєво обмежує можливості та свободу пересування жителів північної частини Миколаєва.

Пропоную запровадити цілодобовий графік роботи для маршрутного таксі №13 та тролейбусу №9 й тим самим забезпечити транспортний зв'язок з вказаними мікрорайонами.

Впевнений, що за систематичної роботи громадського транспорту протягом кількох місяців, буде сформований новий клієнтський запит. Люди звикнуть до нового графіку та будуть регулярно користуватися нічними рейсами, що дозволить громадському транспорту працювати у нічний час з прибутком.