Публікація 14.02.2019 15:04 залишилось 54 дні Автор: НАДІЯ ВАСИЛІВНА ЧЕРВОНА

ЗАПРОВАДЖЕННЯ РЕГУЛЯРНОГО ГРАФІКУ І ГРАФІКУ РОБОТИ ДО 24 ГОДИНИ ДЛЯ МАРШРУТНИХ ТАКСІ #51 ТА #62

Жителям мікрорайону Тернівка у ранковий та денний час важко дістатися на роботу або в будь-яке місце міста. Деякі з них, хто проживає близько з мікрорайоном Північний, вимушені йти пішки до Північного і там сідати в маршрутне таксі. Інші - хто проживає далеко, вимушені їхати з пересадками і це ще, якщо пощастить сісти в маршрутне таксі.
А що казати про вечірній та нічний час. . .
Фактично неможливо дістатися назад додому в мікрорайон Тернівка. Тому пропоную запровадження регулярного графіку і графіку роботи до 24 години для маршрутних таксі #51 та #62.
Особливо наголошую, Тернівка - є Центральним районом міста. Впевнена, що це впровадження суттєво вирішить проблему пересування не тільки жителів Тернівки, а й громадян міста загалом.
Або пропоную більш кардинальний варіант: зняти з лінії сполучення приватників і забезпечити державним транспортом з регулярним та постійним графіком. Дякую