Публікація 12.07.2019 13:44 залишилось 82 дні Автор: ДМИТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ МАЛИШ

Замість реконструкції Соборної площі провести капітальний ремонт Інгульського мосту, який знаходиться у ганебному стані.

Соборна площа багатьох влаштовує і в тому виді в якому вона зараз є. Принаймні при тих умовах що у Миколаєві набережна закинута на призволяще, Інгульський міст весь дірявий, машины через міст бояться їхати, я вже мовчу про те, що доволі часто через непридатний стан дорожного покриття автомобілі втрапляють в ями, через що гума рветься і часом прямо на мості, що призводить до величезних пробок, іноді аж до зупинки Шкільна. А поміж іншим це міст по якому рухаються автомобілі транзитом, на Київський напрямок і навпаки з Києва до Одеси і Херсона. Годі списувати місцевий бюджет на непотрібні і некритичні проекти. Зробіть спочатку те, що народ хоче в першу чергу.