Публікація 28.08.2019 12:23 залишилось 68 днів Автор: Олексій Андрійович Бондар

Взяти під котроль ситуацію з амброзією

В Миколаєві наразі склалась найгірша в країні ситуація з амброзію, яка псує життя десяткам тисяч мешканців та відвідувачам міста. Проблема повторюється з року в рік, надалі спричиняючи все більше и більше шкідливих наслідків, серед яких хронічні алергії, астми, в тому числі з летальними випадками. Через те, що міські комунальні служби та їх керівництво свідомо ігнорують дану проблему, вимагаємо:
1. Невідкладно зібрати робочу групу з числа депутатів міського складу для контролю за вирішенням проблеми.
2. Зобов'язати комунальні служби провести невідкладні роботи з локалізації та знищення рослин та пилу, що вони утворюють, створити передумови для недопущення виникнення проблеми надалі.
3. Публічно доповісти мешканцям міста про результати проведених робіт та наступні кроки для недопущення проблеми у майбутньому (не пізніше жовтня 2019 р.)