Публікація 02.09.2019 15:36 залишилось 73 дні Автор: ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ ЛОПАТНЬОВ

Створити стаціонарний цирк з місцем для комфортного перебування тварин пересувних цирків

Шановний мер міста, я не бачу жодних причин підтримувати заборону пересувних цирків, спонсором демонстрацій яких є західні компанії. Замість цього я пропоную створити стаціонарний цирк з місцем для комфортного перебування тварин пересувних цирків. Поговоріть з Топчим, можливо і в нашому зоопарку знайдеться місце для гостювання екзотичних тварин. Буде добре, якщо наприклад з київського зоопарку до нас будуть вітати інші тварини і буде добре, якщо їх зможуть навіть розмножувати.

Я вимагаю не допустити до цього рішення КП "Центр Захисту Тварин" Миколаїв, які періодично і створюють петиції щодо заборони пересувних цирків з тваринами. На мою думку їх цікавлять не тварини, а гроші, я бачу як вони працюють.

Будьте уважні, між пересувними та стаціонарними цирками є різниця.