Публікація 01.04.2020 15:47 залишилось Автор: ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ РЕШЕТНІК

Терміново встановити пристрої для електронної оплати проїзду у громадському транспорті м.Миколаїв

Зараз світом і Україною поширюється новий тип вірусу COVID19 (Коронавірус), який становить серйозну небезпеку для людей. Один із шляхів його поширення – це побутовий, через брудні руки/гроші.

Зважаючи на це, та для підсилення допомоги у карантинних заходах прошу: "У самий стислий термін забезпечити встановлення пристроїв для електронної оплати (в т.ч. безконтактної) проїзду у громадському транспорті Миколаїва (трамваї, тролейбуси, автобуси, маршрутні таксі)".

Із сайтів новин та інших достовірних джерел мені відомо, що ряд організацій, зокрема банківські установи, можуть надати обладнання безкоштовно, що, вочевидь, зменшить витрати з міського бюджету, а користь для покращення епідеміологічного стану буде високою. Наразі такий позитивний досвід впровадження пристроїв для електронної оплати (в т.ч. безконтактної) проїзду мають десятки міст України, які значно менші Миколаїва і за розміром, і за бюджетом.