Публікація 27.04.2020 11:09 залишилось 55 днів Автор: ЯНА ДМИТРІВНА КОЖА

Встановити пункти приймання вторсировини у кожному мікрорайоні Миколаєва

Сміття - дуже велика проблема у наші дні. Нещодавно сильний вітер підняв у Миколаєві тисячі поліетиленових пакетів у повітря: страшно уявити, скільки тварин та пташок могли заплутатись і померти. Це мало би закликати про потребу відмовлятись від одноразових пакетів. Нам треба почати сортувати сміття, але у Миколаєві досить мало пунктів прийому вторсировини, а населення не інформоване о правильному його сортуванні і проблемах засмітнення. Я пропоную встановити більше пунктів прийому вторсировини у Миколаєві і Миколаївській області, а також частіше інформувати населення про те, як правильно сортувати сміття, і про те, що трапиться, якщо цього не робити.