Публікація 28.07.2020 11:32 залишилось 25 днів Автор: Олександр Олександрович Жолобецький

Ні речовому ринку та автостоянці на Центральному міському стадіоні Миколаєва!

Вимагаємо від міського голови Олександра Сенкевича призупинити рішення про надання ТОВ «Самтал» в оренду на 25 років земельної ділянки площею 13046 кв. м по вул. Спортивна, 1 на території Центрального міського стадіону і винести його на повторний розгляд на найближче засідання сесії міської ради.
Це рішення, яке було прийнято на засіданні сесії міської ради 23 липня 2020 року ставить під загрозу отримання нашим стадіоном сертифікату спортивної споруди, що придатна до проведення міжнародних змагань та порушує прийняту концепцію розвитку стадіону. Адже на вказаній ділянці розташовані торговельні ряди та автостоянка, яких не має бути на території спортивного об’єкту.