Публікація 24.03.2021 09:51 залишилось Автор: Михайло Юрійович Комаров

Петиція щодо забезпечення життєдіяльності Миколаївської гімназії № 2 як муніципального освітнього закладу

Міському голові м. Миколаєва Сенкевичу О.Ф.,
депутатському корпусу Миколаївської міської ради

ПЕТИЦІЯ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №2 ЯК МУНІЦИПАЛЬНОГО ОСВІТНЬОГО ЗАКЛАДУ

Шановний Олександре Федоровичу! Шановні депутати!

Педагогічний і батьківський колективи Миколаївської гімназії №2 звертаються до Вас із проханням взяти діяльну участь у вирішенні питання про виділення коштів на реконструкцію приміщення гімназії (будівлі навчального закладу понад 100 років, останній капітальний ремонт було проведено в 1983 році). Оскільки будівля перебуває в аварійному стані, навчальний процес у стінах гімназії здійснювати не можна, просимо Вашого якнайшвидшого сприяння для виділення коштів на реконструкцію історичної частини будівлі гімназії.
На сьогодні гімназія має проєктно-кошторисну документацію, яка пройшла державну експертизу, проведено тендер на будівництво, отримано дозвільну документацію, проте кошти міська рада не виділяла.
Високу якість освітньої діяльності закладу підтверджено результатами ЗНО, перемогами гімназистів у міських, обласних, всеукраїнських предметних олімпіадах і творчих конкурсах, здобутками випускників школи. Тільки наша гімназія серед усіх навчальних закладів міста й області протягом останніх років входить у число ста кращих шкіл України.
Педагогічний і батьківський колективи впевнені у Вашій небайдужості до критичної ситуації, яка склалася. Ми віримо Вам.