Публікація 17.02.2016 15:33 Направлено на розгляд Автор: Виноградова Ольга Олександрівна

Місто доступне для всіх.

Через високі бордюри в нашому місті важко пересуватися маломобільним групам населення -- це люди, які пересуваються на інвалідних візках, люди похилого віку, молоді мамочки з малятами у колясках, люди з проблемами зору. Просто необхідним є облаштування заїздів на усіх тротуарах міста(заниження бордюрів). Я сама інвалід-візочник, і кожного дня зіштовхуюся з перешкодами та шукаю як їх подолати. Прошу підтримати мою петицію, щоб нарешті це питання було вирішено міською радою і наше чарівне місто стало достипним для усіх його жителів. Це дуже важливо для нас!!!!

Повідомлення від міської влади

21-04-2016   Інформація про результати розгляду

21.04.2016 відбулося засідання постійної комісії Миколаївської міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою,  на якому за дорученням міського голови Сєнкевича О.Ф. була розглянута електронна петиція «Місто доступне для всіх».

За результатами розгляду були прийняті рекомендації:

1. Підтримати електронну петицію з ініціативи Виноградової Ольги Олександрівни щодо вирішення питання облаштування заїздів на усіх тротуарах міста (заниження бордюрів) з метою полегшення пересування маломобільним групам населення.

2. Направити зазначену електронну петицію департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради з метою розгляду та подальшої роботи щодо створення належних умов для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до об'єктів соціальної інфраструктури та транспорту загального користування з урахуванням пропозицій ініціаторів електронної петиції (звернення Виноградової О.О. додається).

3. Рекомендувано департаменту ЖКГ у 10-денний термін розробити механізм облаштування заїздів для маломобільних груп населення. Внести відповідні зміни і доповнення до Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м.Миколаєві.

Звернення Виноградової О.О.

11-04-2016   Доручення

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич доручив постійній комісії Миколаївської міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста розглянути електронну петицію «Місто доступне для всіх» у встановленому порядку згідно з рішенням міської ради від 28 січня 2016 року №2/7.

Направлено на розгляд